GJELD OG SKYLDIGHET – Mange gjelds slaver i Norge – Verdens rikeste land

HARD VALUTA BLE TIL BLØTE BOBLER SOM SPRAKK

FINANSKRISEN ER EGENTLIG IKKE ET PROBLEM. DEN ER HELLER LØSNINGEN PÅ ET MYE STØRRE PROBLEM SOM GÅR LANGT TILBAKE I TID

Litt for sent har verden plutselig oppdaget at den er tatt på senga. Noen har meget bevisst, langsomt og sikkert ført oss alle inn i en situasjon der vi sitter med mer gjeld enn vi kan betjene. Selvsagt er ikke alle individer satt i like stor økonomisk gjeld, men som kollektiv menneskehet, er vi samlet blitt så gjeldstynget at det kan bety et gedigent paradigmeskifte. En ganske ny og annerledes verden enn den vi er vant til. Selv om dette er åpenbart, er det likevel mange individer som fortsatt raver videre i søvne og ikke aner noen verdens ting om hva som foregår.

Makten og pengene har lenge gått hånd i hånd for å oppnå et definert mål: Å føre den ustyrlige menneskehet til større lydighet, dvs. innføring av et nytt tyranni. Verden vil etter deres mening fungere bedre med en herskende elite og med resten som slaver.

Når man skaffer seg gjeld, gjør man seg til slave til gjelden er betalt. Med kredittkort er man kontinuerlig slave, noe American Express og andre spekulanter har forklart som økonomisk frihet og velstand for å skaffe seg flere slaver. Finansboblen sprakk for flere år siden og Wall Street såvel som London City har fått føle presset. Plutselig har spekulantene også fått føle at ikke alt har gått som planlagt likevel. De har gravd en grav for andre, men faller selv i den, det vil si at vi alle plutselig er blitt fanger av systemet.

Verdens styrtrike elite har for sent oppdaget at milliardene deres kan bli verdiløse dersom det ikke finnes et fungerende marked. Liksom Kina også har fått problemer fordi Amerika og Europa ikke kjøper like mye av deres krimskrams som før fordi så mange i Vesten er blitt arbeidsløse og plutselig fattige uteliggere.

Kredittverdighet har vært ansett som noe attraktivt å være stolt av. Men nå viser dette fenomen seg å være som en giftig slange som biter slangetemmeren. Kreditt har vært et bedrag som har ført de fleste inn i den situasjon de er kommet i. De har blitt lokket til å leve over evne, lurt til å tro på at en godt betalt jobb løser alle problemer og at alt de på forhånd forbruker, vil kunne betales senere. Denne løgn har de fleste trodd på – til nå.

Det som nå skjer, er ifølge mange forståsegpåere en nedsmelting av verdens økonomi og denne utvikling kan lett komme helt ut av kontroll. De rike er derfor meget nervøse, men for de fattige er det ikke et like stort problem. De er vant til å ha det slik, men får selvsagt føle de langsiktige følgene av det som skjer. Industrien kan stagnere, produksjonen bli redusert eller stoppe opp, med ytterligere permiteringer og oppsigelser, konkurser og oppkomst av spøkelsesbyer. Butikkenes hyller blir tømt og ikke fylt opp. Matrasjonering og manglende kunnskap om dyrking av egen mat vil lett kunne føre til desperasjon, horder av sultne mennesker som røver til seg det de finner. Hvis du tror dette bare er fri fantasi, følger du dårlig med og ser ikke skogen for bare trær.

Alle vet at gjeld er skyld og at skyldfølelse er vond å bære på. Derfor er påføring av gjeld og skyld så effektivt for å holde folk fanget og under kontroll. Det slaveri som mange spår vil komme, er nettopp som et resultat av bevisst påført skyldfølelse, iscenesatt av politiske og økonomiske krefter ute i kulissene.

Men visste du at også den religiøse verdens ledere benytter seg av dette knepet for å holde på sine tilhengere som derfor også er fanger i sine forskjellige religiøse systemer? De pålegger sine medlemmer å leve opp til tradisjoner og ritualer, visse lover regler, religiøse koder, gjerninger og offer, kun i den hensikt å få dem til å se at de ikke strekker til og derfor får en sterk skyldfølelse.

Et av de stekeste virkemidlene er det rådende religiøse synet på sex. Et tabu og fy skam og det som verre er. Denne viktige livsdriften er imidlertid gitt oss i gudegave for at livet på jorden skal fortsette. Skyldfølelse og skam omkring sex ble introdusert allerede i Edens hage. Adam og Eva følte seg plutselig nakne. Men da sa Gud: «Hvem har sagt at du er naken?» Det må ha vært slangen alias djevelen som allerede så tidlig i historien ville føre fok i slaveri ved skyldfølelsens mektige kraft.

Både mennesker og dyr, ja selv planter har et seksuelt liv. Alt normalt liv vil av naturen søke å formere seg. Det var et gudommelig påbud fra begynnelsen av: «Bli mange og oppfyll jorden!»

Sex er derfor en gudgitt uimotståelig kraft som dog er forsøkt temmet av maktsyke religiøse ledere, men når det gjøres ved f.eks. krav om sølibat og avholdenhet, kan det blomstre opp i hemmelighet og føre til overgrep av mange slag, spesielt mot barn. Dette har skapt veldige overskrifter og mange kirker og menigheter er blitt rystet av enorme skandaler og erstatningskrav.

Psykopater er eksperter på å påføre sine offer skyldfølelse for å få makt over dem. Verdens politiske, økonomiske og religiøse ledere er derfor ikke så rent lite psykopatiske der de hater å bli kritisert og gransket, men i stedet prøver å tvinge sine flokker til enda større lydighet. Jeg for min del har sett dette bedraget og tar avstand fra alt og alle som lukter av det å påføre noen skyldfølelse for å få makt over dem.

Ønsker du en endring for fremtiden? Vennligst følg denne linken og del den videre er du snill: Mvh BORGERPARTIET og Vidar
https://borgeralliansen.wordpress.com/2012/10/03/borgerpartiet-borgerrettigheter-bekjempelse-av-fattigdom-borgerlonn-menneskerettigheter-og-naturvern-osv/

Her er en link til BORGERRETTIGHETSPARTIET / BORGERPARIETS Facebook gruppe
http://www.facebook.com/groups/386985903641/?fref=ts

Kilde:
Roald Amundsen
Søndag 12. august 2012
http://www.fagervoll.info/36727425

Reklamer

Tagget:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: