BORGERPARTIET – Borgerrettigheter, bekjempelse av fattigdom, boligbygging, borgerlønn, menneskerettigheter og naturvern osv.

Illustrasjonsfoto

KORT OM MEG (VJ Indigo Vidar Paulsrud)

Jeg har selv vært med på livets skole på godt og vondt. Startet med en side på Facebook i november 2009. Denne siden brukte jeg for å lære mer rundt vår generelle samfunnsproblematikk osv. Jeg fikk mange gode venner som ga meg personlig informasjon osv som jeg igjen delte på min side. Det ble masse diskusjoner og vi var mange som lærte utrolig mye ut av dette.

FOR EN BEDRE FREMTID.

Nå er tiden for diskusjoner i stor skala forbi, nå er tiden inne for handlinger.

Har tatt opp igjen kontakten med MonaLisa Solheim som sikkert mange av dere også skjenner til.

Hun har lenge håpet å få få fart på sin tankegang for å danne et parti som kan være med på å skape de nødvendige forandringene slik at de som ikke har det lett i vårt samfunn kan få en bedre fremtid.

MonaLisa kom fra Bergen, Hordaland til Bærum, Akershus for å få fart på vårt felles mål.

Grethe Frogopsahl åpnet sitt hus med god mat osv fra fredag tom søndag for å legge en ny slagplan rundt BORGERPARTIET. Dette var påbegynt i 2005, registrert som en interesse org. i 2009.

Dr. Grethe Frogopshal har nå blitt utnevnt til partileder pga hennes enorme kunnskap og struktur for å kunne gagne partiet på best mulig måte for Norges BORGERE. MonaLisa kommer fortsatt til å jobbe sammen med oss og de som kommer til underveis.

Jeg VJ Indigo Vidar Paulsrud kommer til å jobbe sammen med de fleste fremover med video produksjon, blogging og debatter.

REGISTRERING AV PARTIET FOR STORTINGSVALG.

Vi trenger 5000 underskrifter for å kunne registrere dagens organisasjon til et politisk parti for å kunne være med på neste stortingsvalg. Vi trenger din og dine venners tøtte og her er en link som du kan sprinte ut skjemaet for å skrive under og sende dette tilbake til oss, mer info på skjemaet. Beklager denne tungvinte fremgangsmåten men dette er i tråd med partiloven som er fremmet av vårt byråkrati. Er de kanskje redd for nytt blod og utfordrere på tinget?

Gjør jobben mer vanskelig for oss men håper på din støtte og forståelse.  Her er linken under:

http://www.facebook.com/groups/indigojustice/310737589033559/

Adressen du kan sende dette til er:
Borgerpartiet’s registreringskontor
Emma Hjorthsvei 95, 1336 Sandvika.
eller e-mail grethe.frogopsahl@hotmail.com

HAR DU NOE PÅ HJERTET?

Ta gjerne kontakt med oss om du har noe på hjertet, hav enn det måtte være. Vårt arbeide som et parti/frivillig organisasjon kommer til å jobbe med dette arbeidet uavhengig av politisk verv eller ikke og har mange påtenkte strategier og er allerede igang med dette. Mer info kommer etter hvert.

VI TRENGER DEG!

Er du en av de som har masse livs erfaring osv som føler at du kunne tenke deg å være med på å skape en forandring i dette landet i et stort felles nettverk så er du hjertelig velkommen til å være med i vårt parti med de ressursene du selv måtte ønske å bidra med.

Her er en link til Borgerpartiets Facebook gruppe
http://www.facebook.com/groups/386985903641/?fref=ts

Takk for oppmerksomheten og håper at du kan være med på å spre denne informasjonen videre :-))
Mvh

Vidar Paulsrud

vidarpaulsrud@gmail.com

Reklamer

Tagget:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En tanke om “BORGERPARTIET – Borgerrettigheter, bekjempelse av fattigdom, boligbygging, borgerlønn, menneskerettigheter og naturvern osv.

  1. Ole Norman Hansen oktober 16, 2012, kl. 13:56 Reply

    Har ikke printer å får ikke skrevet under

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: